Ви треба излез од градот. Посетете го нашиот убав амбиент!

БАЗЕН

Почувствувајте ја магијата во раскошен и природен амбиент на отворено како совршено место за вашата венчавка, корпоративна средба, крштевка, приватна забава и други прослави, уникатно организирани согласно со Вашите желби.
ВИДИ ПОВЕЌЕ

ЕТНО СЕЛО

Етно ресторанот Старо Буре во Кучково се протега на 6000 м2 и е изграден во традиционален македонски стил кој располага со капацитет од вкупно 520 луѓе, односно 120 места во внатрешниот дел и од 350 до 400 места во надворешниот дел летната градина, која што е уредена во традиционален стил и убаво хортикултурно уредување.
ВИДИ ПОВЕЌЕ

ГОСТИЛНИЦА

Гостилницата Старо Буре е изградена во традиционален македонски стил кој располага со капацитет од 300 луѓе, односно 180 места во внатрешниот дел и 120 места во надворешниот дел (летна градина).
ВИДИ ПОВЕЌЕ

ДобредојдовтеWedding & Pool Events.

Погоден е за организирање на свадби, веселби, свечености и други слични настани, кои ќе останат во длабоко позитивно сеќавање на гостите. Исто така доколку сакате да ги избегнете и градските гужви и да се опуштите во амбиент од природа, Етно ресторанот Старо Буре е вистинското место за тоа. Се наоѓа на само 10км од центарот на Скопје и работи секој ден, дури и во зима. Сепак препорачуваме пред да дојдете да резервирате присуство на контакт телефонот оставен подолу. Отворен е на 30.07.2014 година и работи со полн капацитет. Ве покануваме да ги вкусите разните национални специјалитети и скара на ќумур, како и пиците и пастрмајлиите подготвени во фурна на дрва и специјалитетот на куќата ребро во фурна.

Дознај Повеќе