Гостилницата Старо Буре

Гостилницата Старо Буре е изградена во традиционален македонски стил кој располага со капацитет од 300 луѓе. Традицијата трае уште од 30.05.2007 година и од самиот почеток па до денес го следи процесот на модернизација во склоп со македонската традиција и кујна. Како
потврда за успешната работа во 2015 година е одликуван од град Скопје за втора најдобра гостилница во градот.

Ве покануваме:
-да ги вкусите разните национални специјалитети и скара на ќумур
– пробате пиците и пастрмајлиите подготвени во фурна на дрва
-да не го пропуштите специјалитетот на куќата ребро во фурна

Располагаме со:
– капацитет од 300 луѓе ( 180 места во внатрешниот дел и 120 места во надворешниот дел -летна градина)
– бесплатен паркинг во склоп на трговскиот центар Лептокарија
– слободно Wi Fi
– професионална услуга и
– прекрасен амбиент припратен со звуците на староградска музика

Kонтакт:

078 341 070

02 3071 804