Менито за свадби се однесува само за Етно ресторанот Старо Буре во с. Кучково, кој располага со капацитети од 350 до 400 луѓе во надворешниот дел на ресторанот и 120 луѓе во внатрешниот дел.

Нашиот персонал е искусен и професионално ги завршува своите услуги, истиот може да ви помогне при организирањето на свадбата за во ресторанот со свои сугестии и да помогне околу понудата за менијата, распоредот на масите, аранжманите околу китењето и слично.

Паркингот е бесплатен и има капацитет од 120 возила.
Од менијата за свадби нудиме

 
 

МЕНИ 18€

Предјадење: 
Ордевер –пршута,печеница,свински врат ,кулен,проја, сирење, кашкавал,крем салата
Мешана салата (домат,крставица, зелка,цвекло ,морков,маслинка)
Пирошка и кашкавал
Главно јадење 
(2 парчиња месо)
Свинско каре со рузмарин
Пилешки шашлик или Пилешки стек
Гарнир морков ,пекарски компир и ориз
Леб
Десерт торта
Со секое мени следува неограничен пијалок

 
   

МЕНИ 20€

Предјадење
Оредевер –пршута,печеница,свински врат ,кулен,проја, сирење, кашкавал,крем салата

Мешана салата (домат,крставица, зелка,цвекло ,морков,маслинка) или цезар салата
Топла даска- пита, крокет, тиквици,пирошка, пинџур ,похован кашкавал
Главно јадење
Свинско каре со рузмарин или вешалица
Пилешки стек или пил. Батак
Гарнир морков ,пекарски компир, брокула и ориз
Леб
Десерт торта
Со секое мени следува неограничен пијалок

 
  МЕНИ ПО ИЗБОР

Во ова мени по избор, славениците се договараат за типот на служење и видовите на храна кои ќе се сервираат.

Може да изберете комбнаинација од првите две менија, а може да направите и шведска маса со самопослужување на гостите.

Самите избирате кој вид и количина на пијалок ќе се служи и тн.

Нашиот тим исто така може да ви помогно во изборот.