МЕНИ КРШТЕВКИ 700 ден

 • мешана салата;
 • ордевер:свински врат,печеница,кулен, сирење,кашкавал,крем салата,проја;
 • даска:пита,пинџур,крокети,поховани тиквици,похован кромид;
 • мешана скара:пилешки стек,вешалица, свинско ребро, дипломатски ражнич,колбаси;
 • гарнир:пекарски компир,морков,ориз,брокула;
 • леб
 • Пиење неограничено за 3 часа
 • Дете до 6 години бесплатно детско мени
 
 

МЕНИ МЕКИЦИ 500 ден

 • мешана салата;
 • ордевер:свински врат,
 • печеница,кулен,шунка,
 • сирење,кашкавал,крем салата;
 • сирење во сланина на скара, похована полнета пиперка;
 • мекици. 
 • Пиење неограничено за 3часа
 • Дете до 6 години бесплатно детско мени
 
  МЕНИ ПО ИЗБОР

Во ова мени по избор, славениците се договараат за типот на служење и видовите на храна кои ќе се сервираат.

Може да изберете комбнаинација од постоечките менија, а може да направите и шведска маса со самопослужување на гостите.

Самите избирате кој вид и количина на пијалок ќе се служи и тн.

Нашиот тим исто така може да ви помогно во изборот.