СТАРО БУРЕ Т.Ц. ЛЕПТОКАРИЈА

Гостилницата Старо Буре е изградена во традиционален македонски стил кој располага со капацитет од 300 луѓе, односно 180 места во внатрешниот дел и 120 места во надворешниот дел (летна градина).

Традицијата трае уште од 30.05.2007 година и од самиот почеток па до денес го следи процесот на модернизација во склоп со македонската традиција и кујна. Како потврда за успешната работа во 2015 година е одликуван од град Скопје за втора најдобра гостилница во градот.

Ве покануваме да ги вкусите разните национални специјалитети и скара на ќумур. 

Ви препорачуваме да ги пробате пиците и пастрмајлиите подготвени во фурна на дрва и специјалитетот на куќата ребро во фурна.

Располагаме со бесплатен паркинг во склоп на трговскиот центар Лептокарија, Wi Fi слободно за посетителите, професионална услуга и прекрасен амбиент припратен со звуците на староградска музика. 


Телефон за контакт: 023071804

 
 

  

 
 

Овозможено плаќање со картички

 
 

  

 
 

работно време:
понеделник до четврток и недела: од 08:00ч до 00:00ч
петок и сабота: од 08:00ч до 01:00ч

 
 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.