Погледнете повеќе за понудите на Етно ресторанот Старо Буре во село Кучково
Дознајте повеќе за гостилница Старо Буре во ТЦ. Лептокарија

 


Надолу

 

 

Мени за свадби

Менито за свадби се однесува само за Етно ресторанот Старо Буре во с. Кучково, кој располага со капацитети од 350 до 400 луѓе во надворешниот дел на ресторанот и 120 луѓе во внатрешниот дел.

Паркингот е бесплатен и има капацитет од 120 возила. 

Мени за прослави

Старо Буре ви нуди приредување на незаборавни прослави за вашите родендени, крштевки, мекици, верски празнични прослави и слично.

Нашиот тим ќе се погрижи за сето тоа да изгледа уникатно и перфектно, за вие да се чувствувате безгрижно околу делот на организирањето.

Мени A LA CARTE

Менито  A LA CARTE се однесува на секојдевното мени на ресторанот.

Ве покануваме да ги вкусите разните национални специјалитети и скара на ќумур, како и  пиците и пастрмајлиите подготвени во фурна на дрва и специјалитетот на куќата ребро во фурна.